Staj hakkında duyuru

Yaz stajını tamamlayan ve stajı seçmeli derse saydırmak isteyen tüm öğrencilerimiz ders kayıtlanma döneminde “Summer Practise” dersine kayıtlanmalıdır. Beşinci dönemine ilk defa kayıtlanacak öğrencilerimiz normal şekilde dersi seçeceklerdir. Beşinci döneminden sonrasına kayıtlanacak olup ders değişikliği yapacak öğrenciler, yerine “Summer Practise” seçecekleri dersi UBYS sisteminde muhakkak işaretlemelidirler.

Staj yerleri tarafından doldurulan staj başarı belgeleri ders kayıtlama dönemi sonuna kadar bölüm sekreterliğine teslim edilecektir. Seçmeli ders onayları staj başarı belgesi bulunan öğrenciler için yapılacağından, ders seçme işlemi bittikten sonra getirilen staj başarı belgeleri dikkate alınmayacaktır. Staj başarı belgesini teslim etmeyen öğrenciler Summer Practise dersine kayıtlanamayacaktır.

Staj başarı belgeleri kapalı zarf içinde posta yoluyla veya elden teslim edilebilir.

Staj raporları eğitim öğretim faaliyetleri başladıktan sonraki 30 gün içerisinde bölüm sekreterliğine teslim edilecektir.