TÜBİTAK 2209-a ve 2209-b Öğrenci Projeleri Başarısı

Üniversitemizden 2209-a ve 2209-b Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü olarak toplamda 24adet proje ile destek alan, lisans öğrencilerimizin büyük başarısıyla gurur duyuyoruz. Bugün açıklanan TÜBİTAK' ın 2023 yılı 2. Dönem 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı sonuçlarına göre, toplamda 24projemiz desteklenmiştir.

Öncelikle, AR-GE proje kültürünün üniversitenin her düzeyine ulaşmasını sağlayan TÜBİTAK’a, projelere danışmanlık yapan hocalarımıza, üniversite-sanayi iş birliğinin değerini bilen sanayi ortaklarımıza ve son olarak, o pırıl pırıl öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dilerim. Sercan KARAV Tugba Tumer Özge KARAKAŞ METİN HILAL OZKILINC Fatih Sezer Alper Tunga Akarsubaşı

Desteklenmeye değer bulunan 2209-A projeleri

Desteklenmeye değer bulunan 2209-B projeleri