Oryantasyon Eğitimi ve GENÇOMÜ Tanıtım Toplantısı

Bölümümüz lisans öğrencilerine yönelik 2018-2019 yılı Güz Dönemi oryantasyon toplanısı düzenlenmiştir. Program kapsamında Bölümümüz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kemal Melih TAŞKIN, Doç. Dr. Tuğba B. TÜMER, Doç. Dr. Özge KARAKAŞ METİN , Dr. Öğr. Üyesi Hilal ÖZKILINÇ, Dr. Öğr. Üyesi Sercan KARAV ve Arş. Gör. Hakan GÜVEN Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile tanışmış ve bölüm hakkında bilgi vermişlerdir. Ayrıca bölümümüz öğrenci topluluğu olan GENÇOMÜ 3. sınıfta öğrenim gören Kübra ÖZTÜRK, Hatice DUMAN ve topluluk başkanı Zeynep Özlem CİNAR tarafından tanıtılmıştır. ı...

Erasmus programı hakkında Sena FERAH isimli öğrencimiz tecrübelerini bizlere aktarmıştır. Ayrıca Dilanur KAMALI isimli öğrencimiz yaptığı staj ve staj programalrı hakkındaki deneyimini bizlere aktarmıştır.

Görüntünün olası içeriÄi: 1 kiÅi, iç mekan

Görüntünün olası içeriÄi: bir veya daha fazla kiÅi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄi: bir veya daha fazla kiÅi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriÄi: bir veya daha fazla kiÅi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriÄi: bir veya daha fazla kiÅi, oturan insanlar, masa ve iç mekan